Declinare a Raspunderii Medicale

Nimic din continutul prezentat (text, imagini, infografice, videouri sau alte materiale) nu este sau ar trebui sa fie considerat sau utilizat ca inlocuitor pentru sfatul, diagnosticul sau tratamentul medicului veterinar. Informatiile furnizate pe site au doar scopuri educative si informative si nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul profesional din partea unui medic veterinar sau alt profesionist. 

Articolele de pe site sunt concepute pentru a educa vizitatorii cu privire la ingrijirea sanatatii veterinare si problemele medicale care pot afecta viata de zi cu zi a animalelor lor de companie. 

Informatiile prezentate pe acest site nu incurajeaza inlocuirea de sfaturi, diagnostice sau tratamente veterinare sau de alta natura medicala profesionala. Animopedia.ro isi declina raspunderea pentru orice daune sau pierderi, directe sau indirecte, care pot rezulta din utilizarea sau increderea in informatiile prezentate. 

Animopedia.ro sfatuieste consumatorii sa solicite intotdeauna sfatul unui medic veterinar, specialist veterinar sau alt furnizor calificat de asistenta medicala veterinara pentru orice intrebari referitoare la sanatatea unui animal de companie sau la afectiunile medicale ale acestora. Nu ignorati, evitati sau intarziaiti sa obtineti sfaturi medicale de la medicul veterinar sau alt furnizor calificat de asistenta medicala veterinara din cauza a ceva ce ati citit pe acest site. Daca aveti sau banuiti ca animalul dumneavoastra de companie are o problema sau o afectiune medicala, va rugam sa contactati imediat un medic veterinar calificat.

error: