Despre noi

Cine suntem

Misiunea noastra

birman cats looking camera small e1638781112361
Cine suntem?

Suntem o echipa de iubitori de animale care considera ca prietenii nostri necuvantatori merita tot ce este mai bun. Pentru ca am gasit cu greu informatia necesara despre ingrijirea si sanatatea animalelor noastre in mediul online, am hotarat sa dezvoltam Animopedia, un website dedicat proprietarilor si iubitorilor de animale ce ofera continut mereu proaspat, sfaturi practice si utile, date reale si informatie sustinuta prin cercetare si surse credibile. 

Ne dorim sa iti poti creste animalutul ca pe un membru sanatos, capabil, increzator si fericit al familiei tale – in cel mai usor si fiabil mod posibil.

Scriitorii nostrii acopera subiecte precum nutritia, sanatatea, echipamentul si comportamentul animalelor de companie de toate marimile, de la pestisori si hamsteri la iepuri si caini uriasi. 

Nu conteaza cat de mari sau mici sunt animalele tale, pe Animopedia vei gasi informatii utile de toate dimensiunile!

Misiunea noastra

Animopedia doreste sa te inspire sa fii cel mai bun parinte pentru animalele tale de companie, sustinandu-te constant prin continut relevant, care sa iti fie de folos in fiecare stadiu al dezvoltarii lor. 

Cand vine vorba de sfaturi si recomandari pentru animalutul tau, Animopedia este sursa la care te poti intoarce mereu, cu incredere. 

Ne straduim ca articolele noastre sa fie intotdeauna usor de citit, interesante si captivante, pastrand totodata acuratetea atunci cand vine vorba de informatii stiintifice si medicale.

group pets dog cat bird rabbit small e1638780686266

Beneficii

PAWPRINT
MEDAL

Intrebari & Raspunsuri

Iti raspundem la toate intrebarile si curiozitatile despre sanatatea, nutritia, ingrijirea si orice altceva legat de animalul tau de companie.

DOG

Consolidarea Relatiei

Te ajutam sa creezi o legatura puternica cu animalul tau, prin a-i intelege comportamentul, obiceiurile, nevoile si dorintele in functie de specie si rasa.

CAT FOOD

Informatie Actuala & Relevanta

Iti oferim cele mai actualizate informatii despre animale, conturate in articole pe intelesul tuturor si sustinute de cercetari si date reale.

VETERINARY

Ajutor Veterinar Specializat

O sa intelegi cat de importanta este sanatatea animalului tau, vizitele la medicul veterinar si te vom ajuta sa il gasesti pe cel ideal pentru tine.

BONE

Recomandari Sincere

Te ghidam in alegerea echipamentului potrivit pentru tine si animalul tau de companie, fie ca este vorba de jucarii interactive sau obiecte de ingrijire.

error: