Termeni si Conditii

Acest website poate contine materiale referitoare la diferite conditii medicale, sanatatea si ingrijirea animalelor de companie, precum si tratamentul pentru anumite afectiuni. Aceste materiale au scop strict informativ si nu sunt menite sa inlocuiasca sfaturile oferite de propriul dumneavoastra veterinar sau alt specialist medical. Asadar, nu ar trebui sa utilizati informatiile oferite aici pentru a stabili un diagnostic pentru animalul dumneavoastra de companie. Este recomandat sa consultati intotdeauna medicul in vederea diagnosticarii. 

RESTRICTII DE UTILIZARE A MATERIALELOR

Acest website este detinut si operat de SEOGRASP SRL. Niciun material de la SEOGRASP, respectiv Animopedia.ro, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, distribuit sau afisat in orice fel, cu exceptia cazului ca puteti vizualiza o copie a materialelor pe orice computer, numai pentru uzul personal, necomercial, la domiciliu, cu conditia sa respectati toate conditiile privind drepturile de autor si alte drepturi de posesie. 

Orice alta utilizare a unor astfel de materiale este strict interzisa. Nu puteti incarca materialele pe un alt website si nu le puteti face accesibile prin orice mediu de retea, inclusiv, dar fara a se limita la, internet sau servicii de partajare de fisiere centralizate sau peer-to-peer. Nu puteti folosi nicio marca comerciala sau nume comerciale care apar pe site in niciun fel fara acordul prealabil scris al SEOGRASP SRL. 

Nimic din continutul website-ului sau din acesti termeni si conditii nu va fi interpretat ca acordand, implicit, excluderea sau in alt mod, orice licenta sau drept de utilizare a oricarei marci comerciale, marci de servicii sau nume comerciale afisate pe site fara permisiunea expresa a Animopedia, sau a proprietarului drepturilor respective, SEOGRASP SRL.

Imaginile cu oameni, animale sau de alt fel afisate pe site sunt fie proprietate exclusiva, fie sunt utilizate doar cu permisiunea Animopedia. Utilizarea acestor imagini de catre dvs. sau de catre oricine altcineva autorizat de dvs. este interzisa, cu exceptia cazului in care este permisa in mod expres de acesti termeni si conditii sau de permisiunea specifica furnizata in alta parte a site-ului. Orice utilizare neautorizata a imaginilor poate incalca legea aplicabila, inclusiv, fara limitare, legile privind drepturile de autor, legile marcilor comerciale si legile privind confidentialitatea si publicitatea.

Daca aveti o intrebare cu privire la utilizarea site-ului sau daca sunteti interesat de acordarea de licente a continutului de pe Animopedia, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati folosind informatiile furnizate la sfarsitul acestor termeni si conditii.

TRIMITEREA DE MATERIALE

Orice sugestii, idei, note, concepte sau alte materiale si informatii trimise de dumneavoastra vor fi proprietatea exclusiva a Animopedia. Niciunul dintre materialele trimise de dvs. nu va fi supus vreunei obligatii de incredere din partea Animopedia, iar website-ul si afiliatii sai nu vor fi raspunzatori pentru nicio utilizare sau dezvaluire a oricaror materiale trimise in niciun fel. Prin prezenta, atribuiti Animopedia dreptul de a detine in exclusivitate toate drepturile si titlurile asupra materialelor trimise de dvs. si va avea dreptul la utilizarea nerestrictionata a acestora in orice scop, comercial sau de alta natura, fara compensatie pentru dvs.

Garantati ca ati luat la cunostinta cele de mai sus si ca materialele trimise catre Animopedia.ro nu incalca drepturile vreunei terte parti. In plus, garantati ca toate „drepturile morale” pentru acele materiale au fost cedate.

Pe langa cele mentionate anterior, nu puteti trimite, incarca, distribui sau publica prin Animopedia.ro niciun continut care este calomnios, defaimator, obscen, pornografic, amenintator, invaziv la confidentialitate sau drepturile de publicitate, abuziv, ilegal sau in orice alt mod inacceptabil care ar constitui sau incuraja o infractiune penala, ar incalca drepturile oricarei parti sau care ar da nastere la raspundere sau ar incalca orice lege. Sunteti de acord si aprobati ca Animopedia.ro va coopera pe deplin cu autoritatile sau cu o hotarare judecatoreasca care solicita sau ii ordona sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care posteaza sau distribuie astfel de materiale, precum si identitatea oricarei persoane care incalca acesti termeni si conditii.

DECLARATII DE RESPONSABILITATE

Materialele din acest website sunt furnizate „ca atare” si fara garantii de niciun fel, fie ca sunt statutare, exprese sau implicite, inclusiv, fara limitare, garantiile de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop sau neincalcare. Animopedia nu garanteaza ca accesul sau functiile site-ul web vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca acest site web sau serverul care il pune la dispozitie nu contin virusi sau alte elemente daunatoare. Animopedia nu garanteaza si nu face nicio declaratie cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii materialelor din acest site web sau orice alte site-uri web sau servicii de internet accesibile prin Animopedia.ro sau SEOGRASP SRL, inclusiv, fara limitare, orice garantii sau declaratii referitoare la acuratetea sau fiabilitatea acestora.

LIMITARE A RASPUNDERII

Sunteti de acord si recunoasteti ca utilizati site-ul pe propriul risc. In nicio circumstanta, inclusiv, dar fara a se limita la neglijenta, Animopedia sau afiliatii sai (si/sau directorii, managerii, angajatii, agentii si/sau reprezentantii acestora) nu vor fi raspunzatori pentru orice consecinta directa sau indirecta, daune punitive care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe acest site, chiar daca Animopedia sau un reprezentant autorizat Animopedia a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune. In niciun caz, Animopedia sau afiliatii sai (si/sau directorii, managerii, angajatii, agentii si/sau reprezentantii acestora) nu vor raspunde fata de dumneavoastra pentru toate daunele, pierderile si cauzele de actiune, fie in contract, delictu (inclusiv, dar fara a se limita la neglijenta sau in alt mod) chiar daca acestea depasesc suma platita de dvs., daca este cazul, pentru accesarea acestui website.

Va rugam sa retineti ca este posibil ca unele jurisdictii sa nu permita excluderea garantiilor implicite sau limitarea anumitor tipuri de raspundere si daune si, ca urmare, este posibil ca unele dintre excluderile si limitarile de mai sus sa nu se aplice in cazul dvs.

contact [@] seograsp [dot] com

error: